1 de des. 2014

LLEGIM JUNTS!

Els alumnes de 5è de l’Escola l’Antina seguim amb l’activitat “Llegim junts”.
Funciona d’aquesta manera: primer vam demanar la col·laboració de familiars i lectors de la biblioteca i vam preparar quatre grups de gèneres literaris: POESIA, ALBUM ILUSTRAT, NOVELA I TEATRE.
Vam començar dijous dia 13 de novembre a la biblioteca Mestra Maria Antònia. Quan vam arribar ens vam anar cada grup al lloc que teníem preparat i vam fer un joc  per a conversar com  lectors. Teníem preparat uns bombons fets de paper i quan els obries havies de llegir la pregunta que hi havia dintre i comentar-la amb els padrins, com per exemple on t’agrada llegir.  Desprès vam fullejar els llibres que ens tenien preparats i en cada grup, d’alguna manera es va llegir en veu alta. Ens ho vam passar genial, va ser molt divertit tot i que al principi sentíem una mica de vergonya. Ens va agradar escoltar llegir als padrins, llegien super bé, ens va encantar!
El dijous 27 de novembre, que tocava llegim junts, van vindre els padrins  grans a l’escola i ens vam repartir en les nostres classes, el laboratori i la biblioteca, segons els diferents grups. Els nens vam agafar un llibre de préstec, vam fer grups de tres  i vam llegir els nostres llibres amb els companys i el padrí.
El 18 de desembre va ser l’últim dia que van venir els padrins aquest trimestre. Ens vam escoltar llegir una altra vegada en petits grups i per tenir un record  ens vam fer una foto davant del mural del Projecte de la BWR
A l’escola només fem mitja hora de lectura, però és molt intensa i tots aprenem a llegir millor, a més, els adults també aprenen dels nostres errors i comparteixen la il·lusió amb nosaltres.
La propera sessió serà el dijous 15 de gener a la biblioteca. Esperem que se’ns apuntin més voluntaris, és una experiència fabulosa!

Els alumnes de 5è 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada