21 de des. 2013

SOM SOLIDARIS

Fa dies que parlem a les classes de 6è de la importància de ser solidaris, de posar-nos en la pell de l'altre i de fer petits-grans gestos que sumats poden millorar la vida dels que pateixen.

Ens van impressionar molt les noticies que arribaven des de Filipines quan van patir el Tifó Yolanda, poder estem més sensibles perquè tenim a 6è un alumne que encara no fa un any va arribar d'allà, i  sentim  el desastre molt proper. Hem comentat  la situació en que es troba ara la població desprès d'un més, que no podem oblidar-nos i que és necessària molta ajuda.

També hem parlat de les greus dificultats econòmiques en que es troben moltes famílies a prop nostre i de la necessitat de ser solidaris amb els que tenim a prop.

I vam decidir començar a implicar-nos com a grup i fer-ho extensiu a l'escola.
La primera acció ha estat avui, dia 20 de desembre, per ajudar a Filipines, amb la venda d'una part de les manualitats que havíem preparat per finançar el nostre viatge de fi de curs.Un petit gest que ha estat tot un èxit. Farem arribar els diners recaptats a traves de Unicef.

Quan tornem de vacances continuarem parlant de solidaritat, i concretarem actuacions per col·laborar amb entitats del nostre poble, que treballen desinteresadament per millorar el dia a dia de families que ho estan passant molt malament.

Ja us informarem.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada