11 de juny 2018

FESTA DE LA VELA




El passat diumenge dia 10 de juny a les 10:30h, el Club Marítim de Torredembarra (CMT) va organitzar la  festa per als alumnes de 6è de primària de l’escola l’Antina i les seves famílies,  per finalitzar aquell esport.

La radio ens va venir a entrevistar i vam parlar de com havia anat durant tot els cursos que hem fet vela escolar, que ens va agradar més de les activitats i que era per nosaltres aquesta experiència. http://www.ona-latorre.cat/index.php?mod=5&acc=not&blo=1&n=12851&idi=cat

Vam fer moltes activitats com: Laser Pico, Raquero, Kayak i Paddle surf. Ens ho vam passar molt bé encara que el mar estigués revoltat, També vam sortir a navegar amb els pares i mares.

Quan vam acabar de navegar vam anar a la gespa a que ens lliuressin els diplomes i en van regalar unes  samarretes. Va vindre l’alcalde i el president del club marítim.

Finalment ens vam fer una foto de grup amb els monitors, l’alcalde, el president del club, les mestres, la directora de l’escola, els alumnes que van assistir i els pares i mares dels alumnes.


Vam gaudir molt, tot i que hi vinguessin pocs alumnes i familiars. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada